Во ко-организација со Регионалниот Центар за Социјални Иновации на ФИНКИ и SmartUp - Creating the geeks of tomorrow, платформа за поддршка и развој на ИКТ културата и афирмација на претприемништвото,  на 25.11.2016, петок, во 19.00 часот во просториите на Регионалниот Центар за социјални иновации на ФИНКИ ќе се одржи првиот од серијата  Кафе со успешен говорник настани, на кој ќе зборува Д-р Жан Митрев.

15135912_535457566647205_1497771840221622491_n.jpg

Идејата на овој  Social Innovation Hub настан е целосно инклузирање на група од 30 средношколци и студенти со говорникот кој ќе зборува за неговата животната приказна, како и ќе посочи негови реални примери, совети и насоки за избор на правилниот кариерен пат.

 

 

0