Во склоп на TNC17 (29-ти мај - 2-ри јуни 2017, Линц, Австрија, GÉANT организира  Students Lightning Talk Challenge. Повикот е отворен до сите студенти на ФИНКИ. Деталите за пријавувањето може да ги видите во изборниот повик на следниот линк. Регистрацијата е отворена од  8-ми февруари до 7-ми март. 

 

screen_shot_2017-02-09_at_1.35.57_pm_0.png
 
0