Во организација на ФИНКИ и  одделите за едукација, роботика и автоматика, системи, човек и кибернетика и одделот за компјутери при Македонската секција на IEEE ќе се одржи online предавање на тема „Untold chapter of space technology - Mind Race “, преку платформата Teams, на 13.4.2021 од 14:00 часот. Предавачи на настанот ќе бидат Стефани Неделкова, Ивана Јаковоски и Филип Кочоски.

Повеќе информации за настанот, темата и предавачите можете да најдете на овој линк. Присуството на настанот е бесплатно и слободно за сите заинтересирани, а пожелно е да се регистирате на овој линк.

На настанот може да се вклучите преку овој линк.

Ве очекуваме!

prezentacija_space_technology_-_finki.pdf

0