Почитувани студенти,

 

Ве известуваме дека од овој семестар во Iknow е пуштен во функција системот за наплата преку платежна картичка.

Онлајн плаќањата имаат банкарска провизија за безготовинско плаќање од 1,14% од оригиналната сума   (минимална провизија 3,00 максимална 300,00 МКД). Кој сака да плаќа со картичка истото може да го стори согласно наведените услови погоре. Остануваат опциите за плаќање преку електронско банкарство и носење на уплатниците на шалтер во студентска служба и најскапото решение хартиени уплатници уплатени во банка и нивно носење на шалтер во студентска служба.

 

Со почит

ФИНКИ