Пракса/Вработување во секторот за BA во Nextsense

08 February, 2017, 14:19

NEXTSENSE – фирма лидер во областа за развој на софтверски решенија која е во тек со најактуелните светски технологии во моментот нуди можност за практична работа / нови вработувања во секторот за анализа на софтверските потреби.


Вработување во Closer

08 February, 2017, 14:13

Компанијата Closer објавува оглас за вработување на позиција Graduate program in Business Intelligence и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.


Пракса во Ассеко СЕЕ

31 Јануари, 2017, 19:53


Вработување во Сингулар

31 Јануари, 2017, 16:26

Компанијата Сингулар објавува оглас за работа на позиција Support Engineer и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.


Пракса/Вработување во секторот за QA во Nextsense

28 Јануари, 2017, 16:13


Вработување во S&T

26 Јануари, 2017, 19:57

Компанијата S&T Macedonia  објавува оглас за работа на проекти во Словенија и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Детали за работните позиции следат во продолжение.


Вработување во Адева

25 Јануари, 2017, 12:20


Вработување во S&T Macedonia

24 Јануари, 2017, 14:58

Компанијата S&T Macedonia  објавува оглас за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Детали за работната позиција следат во продолжение.

 

 


Вработување во ИНТЕРВЕЈ ДООЕЛ Скопје

11 Јануари, 2017, 13:32