Вработување во Digicube

18 October, 2018, 16:46

Компанијата Digicube објавува огласи за вработување и тоа за следните позиции:

1. Senior React JS & React Native Developer (Lead Developer)


Пракса во PwC

16 October, 2018, 13:06

PwC е моќна мрежа од над 236.000 професионалци во 158 земји во светот. Професионалци посветени на градењето на квалитетот на услугите во областа на ревизија, даноци, консултантски услуги како и услугите од областа на ИТ.


Пракса во Ассеко СЕЕ

10 October, 2018, 11:34

Со цел да се поттикне и продлабочи соработката помеѓу АССЕКО СЕЕ и образовните институции, АССЕКО СЕЕ ДООЕЛ од Скопје организира програма за обука на млади софтверски инженери.


Вработување во EDUSOFT

03 October, 2018, 11:18

 

 

Компанијата EDUSOFT објавува оглас за вработување.

Повеќе информации може да се најдат на следниот линк


Вработување во One Inside

03 October, 2018, 11:05

One Inside објавува отворен конкурс за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Компанијата има потреба од QA Engineer. 

Повеќе детали за позицијата може да добиете на следниот линк:


Вработување во QtWinSoft

02 October, 2018, 15:01

Компанијата QtWinSoft од Скопје, има потреба за вработување на студенти од завршна година, кои што би сакале да научат и работат развој на C/C++ multiplatform Desktop/Mobile/Embedded апликации со користење на cross-platform framework Qt/QML, во околина со реални проекти од следниве области: vehic


Вработување во Emit Knowledge

24 September, 2018, 15:18

Emit Knowledge е во потрага по.NET back-end developer кој ќе ни се приклучи во:
- развој на тековните проекти во областа на: Contract Management, Data analytics and prediction, Vehicle Market Management;
- развој и надградба на нашиот: Software Development Framework;


Пракса во PwC

20 September, 2018, 11:07

Компанијата PwC објавува оглас за пракса.

Огласот може да се погледне на следниот линк


Вработување во Sample Solutions

19 September, 2018, 12:41

Компанијата Sample Solutions објавува оглас за вработување. Повеќе информации може да се најдат подолу.