Пракса во Digital Office

07 September, 2021, 20:33

Компанијата Digital Office има потреба за практиканти со (цел и) можност за вработување. Повеќе информации може да се добијат на следниот линк.


Пракса во Exelerate

02 September, 2021, 13:24

Бараме талентирани студенти кои би учествувале во нашата есенска пракса со цел да ја започнат својата IT кариера.

Неколку работи што сакаме да ги издвоиме за нашата пракса:

- Претходно знаење за технологиите што ги користиме не е потребно


Пракса во Devsy

02 September, 2021, 9:20

Компанијата Devsy од Скопје, има потреба од двајца практиканти.


Есенска пракса во Sorsix

27 August, 2021, 12:36

Есенска пракса - Web Programming .Net

 

 

Преку овaa двомесечнa менторскa обука ќе се стекнете со следните компетенции:


Вработување во Inbox

27 August, 2021, 12:31

Компанијата Inbox објавува оглас за вработување на работна позиција Junior Product Delivery Manager.

Повеќе информации на следниот линк.


А1 Македонија во потрага по дипломци кои се подготвени да работат со DATA!

13 August, 2021, 10:55

Преку програмата A1 WayUp во потрага сме по 8 дипломци кои дипломирале во последните 12 месеци или кои годинава ќе ги завршат своите студии, со познавање од областа на Data science и Data analytics кои во А1 Македонија ќе имаат можност да се стекнат со нови знаења, практична рабо


Вработување во LiveDOOH Signkick

09 August, 2021, 11:21

Компанијата LiveDOOH Signkick објавува оглас за вработување.

Повеќе информации може да се најдат на следниот линк.


Пракса во ОКТА

13 Јули, 2021, 9:37

Компанијата ОКТА објавува конкурс за практикантска работа. Повеќе инфромации на следниот линк.


Летна пракса за роботика и мехатроника

05 Јули, 2021, 13:28

Во соработка со AIM Professionals ја објавуваме следната

летна пракса за роботика и мехатроника (програмирање на индустриски роботи)

Преку овaa двомесечнa менторскa обука ќе се стекнете со следните компетенции:


Вработување во Pelagus IT

05 Јули, 2021, 10:54

Локација: Скопје

Тип на работа: постојано (неопределено)

JAVA Web Developer

Потребни квалификации:

Би сакале да ни се придружат позитивни, високо мотивирани личности, со желба за личен напредок и дологорочна соработка, кои поседуваат што повеќе од следните знаења: