Пракса во Ассеко СЕЕ

11 March, 2018, 12:31

Ассеко СЕЕ и


Пракса во Македонски Телеком

09 March, 2018, 10:21

Потребни се практиканти за ангажирање во Службата за инфраструктура и технички инвентар, во Секторот за пристапни мрежи, Област за техника.

Практикантите ќе бидат ангажирани за следниве работни задачи:


Пракса во Digital Orange

06 March, 2018, 16:47

Придружете се на нашиот искусен тим  ИТ професионалци и искористете ја одличната можност да работите во пријателска средина.


Пракса/Вработување на QA во Nextsense

06 March, 2018, 16:45

NEXTSENSE нуди можност за практична работа/нови вработувања во секторот за проверка на квалитет на софтвер. Доколку ни се придружите ќе учествувате во развој на софтверски производ кој е светстки признаен и докажан со посебен осврт на запазување на квалитетот и временските рамки на проектот.


Пракса во Devsy

06 March, 2018, 16:43

Компанијата Devsy од Скопје, има потреба од практикант кој што би сакал да научи развој на Web апликации со PHP, во околина со реални проекти.


Пракса во Devsy

06 March, 2018, 16:41

Компанијата Devsy од Скопје, има потреба од практикант кој е спремен да учи развој на iOS апликации, во работна средина со реални проекти. 


Endava Junior Spring Program

28 February, 2018, 15:34

#EndavaJuniorProgramme offers you the perfect opportunity to be hired as a permanent employee and placed on a programme that consists of multiple assignments and two months of intensive IT and soft skills training.


Пракса во Сорсикс Интернационал

27 February, 2018, 12:08

Еден клик ( https://www.sorsix.com/careers ) до иновативност, постојано надоградување и гордост за своите достигнувања!


Пракса во Нетцетера во Охрид

26 February, 2018, 12:41

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Скопје, отворени се следните работни позиции:


Пракса во Нетцетера во Скопје

26 February, 2018, 12:39

За претставништвото во Скопје, Нетцетера распишува конкурс за пролетна пракса и воедно ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на следниот линк: