Пракса во Tomato Talent

29 May, 2018, 13:28

Компанијата , Tomato Talent има потреба од BI(Business intelligence) практикант со можност за вработување.

Во прилог е описот на работното место.

 


Пракса во AITONIX

23 May, 2018, 10:08

AITONIX објавува конкурс за сите заинтересирани студенти на ФИНКИ да аплицираат за Практикантска програма за 2018, во која ќе бидат опфатени студенти од 3-та или 4- та година на студии (или се при крајот со истите) и сакаат да се стекнат со практично искуство во некоја од следните области:


Вработување во Navayo Group

11 May, 2018, 9:26

Navayo Group објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.


Вработување во Стопанска Банка АД Скопје

07 May, 2018, 11:04

Стопанска Банка АД Скопје објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на огласите прикачени подоле.

 


Летна пракса во HASELT

27 April, 2018, 9:55

Софтверската компанија 


Пракса во Sample Solutions

26 April, 2018, 11:31


Пракса во ESSENCE CODE

25 April, 2018, 11:49

Koмпанијата за ИТ услуги  ESSENCE CODE Скопје ги поканува заинтересираните студенти од ФИНКИ што имаат познавање на Јava, Јava Scripts, .Net и/или PHP  да учествуваат во програмата за практична работа во времетраење од 1 до 3 месеци, од 0


Вработување во Нетцетера Битола

25 April, 2018, 11:45

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Битоа, отворени се следните работни позиции:

  • Software Engineer
  • iOS Engineer
  • Android Engineer

 


Вработување во Нетцетера Охрид

25 April, 2018, 11:43

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Охрид, отворени се следните работни позиции:


Вработување во Нетцетера Скопје

25 April, 2018, 11:42

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Скопје, отворени се следните работни позиции: