Graduate програма на Endava

15 March, 2019, 8:57

 

Компанијата Endava го започна аплицирањето за овогодинешната Graduate програма.

Целна група на оваа програма, се студенти кои ја привршуваат четвртата година од студиите, или се пред дипломирање.

 


Пракса во Телеком - ИТ

13 March, 2019, 9:19

 

Компанијата Телеком има потреба од студент за извршување

на пракса во период од една година.

 

 

Студентот кој ќе биде ангажиран ќе ги извршува следните активности:


Пракса во Web Factory

08 March, 2019, 8:54

Компанијата Web Factory објавува оглас за практиканти.

Подетални иформации можат да се погледнат на следниов повик за практиканти.


Вработување во One-Inside

18 February, 2019, 12:16

One-Inside објавува отворен конкурс за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.


Пракса во Tomato Talent

18 February, 2019, 12:12

Компанијата Tomato Talent има потреба од PHP(Laravel) практикант со можност за вработување.  Во прилог е описот на работното место.
 


Пролетна пракса во Сорсикс

15 February, 2019, 8:01

Сорсикс Интернационал објавува конкурс за сите заинтересирани студенти на ФИНКИ да аплицираат за изведување на пролетна пракса.

 


Great minds program

12 February, 2019, 9:27

Great Minds 2019 program is an internship program for master students at IBM Research labs in Zurich, Nairobi and Johannesburg.  
 


React/Angular Job or Internship

12 February, 2019, 8:00

About MCA


Пракса во Devsy

08 February, 2019, 11:39

Компанијата Devsy од Скопје, има потреба од двајца практиканти кои што би сакале да научат развој на Web апликации со PHP, во работна средина со реални проекти. 


Пракса во Артисофт

30 Јануари, 2019, 9:21

Компанијата Артисофт има потреба од проширување на тимот. Со таа цел имаме потреба од практиканти, кои по завршената пракса ќе имаат и можност за вработување во нашата компанија. Кандидатите  треба да се во последната студиска година.