Вработување во Smart Solutions

28 Јануари, 2019, 13:22

 


Вработување во Телесмарт Телеком

25 Јануари, 2019, 9:01

 

Поради згоелемување на обемот на работа  Друштвото за телекомуникациски услуги Телесмарт Телеком ДОО Скопје има потреба од:

 

 


Вработување во Livedooh

09 Јануари, 2019, 11:17

Компанијата Livedooh објавува оглас за вработување, сите заинтересирани дополнителни информации можат да добијат во документот подолу.


Пракса во Пивара Скопје

19 December, 2018, 13:21

Компанијата Пивара Скопје објавува оглас за пракса.

Огласот може да се погледне подолу.


Пракса во Devsy

18 December, 2018, 8:35

Компанијата Devsy од Скопје, има потреба од практикант кој е спремен да учи развој на iOS апликации, во работна средина со реални проекти. 


Вработување и пракса во Pelagus-IT

07 December, 2018, 8:39

Pelagus-IT објавува огласи за вработување и за пракса. Во продолжение се деталите за огласите:

 

Локација: Скопје
Тип на работа: постојано (неопределено)

JAVA Web Developer


Вработување во One-Inside

04 December, 2018, 11:14

One-Inside објавува отворен конкурс за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.


Вработување и пракса во Netcetera

04 December, 2018, 8:22

Нетцетера објавува огласи за вработување во Скопје, Охрид и Битола. Во продолжение се деталите за огласите:

== Оглас 1


Вработување во Sample Solutions

07 November, 2018, 10:21

Компанијата Sample Solutions објавува оглас за нова работна позиција, PHP/Laravel Developer, сите заинтересирани дополнителни информации можат да добијат во документот подолу.


Пракса во Web Factory

01 November, 2018, 9:08

Компанијата Web Factory објавува оглас за практиканти.

Подетални иформации можат да се погледнат на следниот линк