Вработување во Стопанска Банка АД Скопје

07 May, 2018, 11:04

Стопанска Банка АД Скопје објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на огласите прикачени подоле.

 


Летна пракса во HASELT

27 April, 2018, 9:55

Софтверската компанија 


Пракса во Sample Solutions

26 April, 2018, 11:31


Пракса во ESSENCE CODE

25 April, 2018, 11:49

Koмпанијата за ИТ услуги  ESSENCE CODE Скопје ги поканува заинтересираните студенти од ФИНКИ што имаат познавање на Јava, Јava Scripts, .Net и/или PHP  да учествуваат во програмата за практична работа во времетраење од 1 до 3 месеци, од 0


Вработување во Нетцетера Битола

25 April, 2018, 11:45

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Битоа, отворени се следните работни позиции:

  • Software Engineer
  • iOS Engineer
  • Android Engineer

 


Вработување во Нетцетера Охрид

25 April, 2018, 11:43

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Охрид, отворени се следните работни позиции:


Вработување во Нетцетера Скопје

25 April, 2018, 11:42

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Скопје, отворени се следните работни позиции:


Пракса во QtWinSoft

21 April, 2018, 16:02


Оглас за пракса во МКхост

21 April, 2018, 15:58

МКхост објавува отворен конкурс за пракса со можност за вработување, за повеќе позиции.

Секој активен студент или дипломиран може да аплицира за соодветната позиција.
 

Кои позиции се отворени за аплицирање?


Пракса во Valoso Hub

13 April, 2018, 9:58

Valoso Hub is seeking a Web Design Intern who has the motivation and personality to flourish in a small, team-oriented environment. This role would foster and add to your ability to style front end elements, implement Laravel as a website framework and recognize design foundations and trends.