Пракса/Вработување во секторот за развој во Nextsense

14 June, 2017, 23:52

NEXTSENSE во моментот нуди можност за практична работа / нови вработувања во секторот за развој на софтвер. Доколку им се придружите ќе учествувате во развој на софтверски производ кој е светстки признаен и докажан со посебен осврт на запазување на квалитетот и временските рамки на проектот.


Пракса во VALOSO HUB

09 June, 2017, 9:40


Пракса во Sigma- SB

08 June, 2017, 10:31

Во рамки на редовната студентска пракса обезбедуваме директно учество во развој на деловни апликации кои ги користат следните платформи, технологии, јазици: C# ( .NET платформа), Xamarin (Xamarin.Forms), Delphi, MSSQL Server; 


Вработување во Navayo Technologies

06 June, 2017, 11:46

The Navayo Group is a cutting-edge IT research and development company with 60-strong engineers devoted to our complete ecosystem of highly encrypted security and privacy products.


Пракса во One Inside

02 June, 2017, 10:00

One Inside објавува отворен конкурс за практиканска работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Повеќе детали за позицијата можете да добиете на следниот линк.


Пракса во Р3 Инфомедиа

30 May, 2017, 13:59

Отворено е место за платена практикантска работа во Р3 Инфомедиа, компанија креатор на брендовите Златна Книга (http://zk.mk) и МаркетКонект (http://MarketKonekt.com).


Applied Computer Programmer/ Production Computer Programmer

18 May, 2017, 13:22

The KESSLER-group, which has it’s base in Germany, is planning to start a business in Macedonia in the vicinity of Skopje.


Работа во Нетцетера (Охрид)

18 May, 2017, 13:02

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Охрид, отворени се следните работни позиции:


Работа во Нетцетера (Скопје)

18 May, 2017, 13:00

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Скопје, отворени се следните работни позиции:


Пракса во Нетцетера (Скопје)

18 May, 2017, 12:57

За претставништвото во Скопје, Нетцетера распишува конкурс за двомесечна летна пракса и воедно ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.