Вработување во SPD

11 June, 2019, 8:31

Компанијата SPD  објавува отворен конкурс за работа и ги поканува студентите и дипломците на ФИНКИ да аплицираат. SPD вработува еден кандидат без/со работно искуство за работната позиција Application Developer.


Летна пракса во Idox group

07 June, 2019, 11:11

Компанијата Idox group нуди платена летна пракса со можност за постојано вработување по завршување на истата.
Имате можност да изберете пракса во 2 области:
* Software Development (АSP.Net, MVC, C#, MS SQL)
* Software Testing


Вработување во Едусофт

06 June, 2019, 10:47

 

 

ЕДУСОФТ објавува оглас за пополнување на следната работна позиција:

Software developer/programmer (1 извршител)

 

 

 

Пожелни компетенции:


Вработување во FightCode Dooel

28 May, 2019, 15:43

FightCode Dooel is an IT Company located in Gevgelija and it is presenting LUDŌ a web development agency specialized in Open Source technologies, with French Start-up scene as our prime market. Right now It's one of the most exciting markets in the EU:

 

 


Вработување во Digicube

28 May, 2019, 15:40

Три отворени позиции се нудат во Швајцарската ИТ компанија Digicube во канцелариите во Скопје: 1. Senior React JS & React Native Frontend Developer; 2. Intermediate Node JS Backend Developer И 3.Graphic Designer.   


Пракса во Global Engineering

23 May, 2019, 12:35

Компанијата Global Engineering има потреба од практикант кој сака да ги надгради своите знаења и прошири своите хоризонти. Практикантот ќе има можност да ги продлабочи своите знаења и стекне вредни искуства преку


Летна пракса во Интелигента

23 May, 2019, 12:29

Компанијата Интелигента објавува оглас за летна пракса. Очекуваме да се пријават талентирани и мотивирани студенти што имаат интерес за:

 


Вработување и пракса во УлтраСофт Системс

21 May, 2019, 11:48

УлтраСофт Системс има потреба од PHP програмери за вработување и пракса. Работата ќе се одвива во нашата канцеларија во Скопје.

 


Пракса во Xessable

21 May, 2019, 11:45

EMPLOYMENT INTERNSHIP

 

 

Xessable is looking for an intern enrolled in the final year of university studies to join our team.


Вработување во Slice

21 May, 2019, 11:40

 

Full Stack Engineer

at Slice Macedonia (View all jobs)

Debar, Macedonia, Ohrid, Macedonia, Skopje, Macedonia

Position – Full Stack Engineer