Вработување во НИ ТЕКНА

07 December, 2017, 14:03

Компанијата НИ ТЕКНА имa отворен постојан конкурс за прием на нови кадри, па се повикуваат дипломираните студенти и апсолвенти да се пријават на конкурсот.

Отворени се повеќе позиции за јава развивачи.


Вработување во ДАТА СОЛУШОНС ГРУП

03 December, 2017, 10:29


Оглас за вработување во Infinite Solutions

29 November, 2017, 22:40

Infinite Solutions е ИТ компанија која обезбедува консултантски услуги од областа на информатичката технологија, дизајн и развој на софтверски решенија, како и професионални услуги наменети главно за клиенти од странство.


Вработување во НЕОКОМ АД Скопје

28 November, 2017, 16:55

НЕОКОМ АД Скопје, објавува оглас за вработување за следните работни места:


Пракса во СИГМА-СБ

27 November, 2017, 18:15

Во рамки на редовната студентска пракса обезбедуваме директно учество во развој на деловни апликации кои ги користат следните платформи, технологии, јазици: C# ( .NET платформа), Xamarin (Xamarin.Forms), Delphi, MSSQL Server;


Работа во ДАТА СОЛУШОНС ГРУП

27 November, 2017, 18:12

Sample Solutions BV is looking for a focused, enthusiastic and passionate PHP/Laravel developer to integrate new modules to our


Пракса во ESSENCE CODE

24 November, 2017, 14:43

Koмпанијата за ИТ услуги  ESSENCE CODE Скопје ги поканува заинтересираните студенти од ФИНКИ што имаат познавање на Јava, Јava Scripts, .Net и/или PHP  да учествуваат во програмата за практична работа во времетраење од 1 до 3 месеци, од 1


Пракса/Вработување на QA во Nextsense

20 November, 2017, 13:40

NEXTSENSE – фирма лидер во областа за развој на софтверски решенија која е во тек со најактуелните светски технологии во моментот нуди можност за практична работа/нови вработувања во секторот за проверка на квалитет на софтвер.


Вработување во Нетцетера во Охрид

20 November, 2017, 13:32

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Охрид, отворени се следните работни позиции:

  • Software Engineer
  • iOS Engineer
  • Android Engineer

 


Вработување во Нетцетера во Скопје

20 November, 2017, 13:31

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Скопје, отворени се следните работни позиции: