Покането предавање на ФИНКИ од Dr. Heinz Kabutz

07 May, 2018, 15:28

ФИНКИ со големо задоволство ви го претставува поканетото предавање во организација на JUG.MK.


Покането предавање: Page Object Model

07 May, 2018, 15:22

На ден 08.05.2018 (вторник) од 15:00 до 17:00 часот во просторија Амфитеатар на ФИНКИ ќе се одржи покането предавање од страна на


Покана за предавање на Prof. Dr. René Zeier

02 May, 2018, 11:14

Имаме чест да ве поканиме на предавањето на Prof. Dr. René Zeier, од Lucerne School of Business, при Lucerne University of Applied Sciences and Arts на 03 Мај 2018 година (четврток) во 12:00 часот во салата за состаноци на Машинскиот факултет.


Отворен ден на УКИМ

30 April, 2018, 10:17

УКИМ ги поканува сите студенти на отворениот ден. На овој настан идните студенти ќе имаат уште една шанса директно да се запознаат со можностите за студирање и да ги одберат вистинските студии за градење на нивната успешна кариера. Како и секогаш, настанот ќе биде исполнет со забава и игри.


Покана за јавен настан „Слобода на интернет“ во Скопје на 04 мај (петок)

30 April, 2018, 9:40

Датум: петок, 04-ти мај, 2018 г., 11:30 часот

Локација: Факултетот за информатички науки и компјутерско инжeнерство – ФИНКИ

 


Прво предавање од серијата на ФИНКИ Tech клубот

25 April, 2018, 12:07

Првото предавање од серијата на ФИНКИ Tech клубот беше одржано од страна на компанијата MCA, каде беа прикажани практични примери на тема 


Покането предавање

25 April, 2018, 11:37

Факултетот за информатички науки и компјутерско инж


Soft Skills Academy Skopje

21 April, 2018, 15:55

Поттикнати од новите трендови за да им излезе во пресрет на студентите при градењето на нивните кариери, EESTEC LC Skopje  организира серија бесплатни обуки за сите студенти од Македонија.


Саем за вработување и пракса ,,КОНТАКТ 2018".

04 April, 2018, 15:08

КОНТАКТ е тридневен саем за вработување и пракса во организација на Студентските парламенти од ФИН