Позиции за пракси во ITgma

10 March, 2017, 13:59

Компанијата ITgma објавува позиции за пракса како дел од нивната програма за пракси и ги повикува студентите на ФИНКИ да аплицираат. 


Вработување во Македонски Бизнис Системи

10 March, 2017, 13:12


Пракси во Singular

03 March, 2017, 14:45

Компанијата Сингулар објавува оглас за пракса за две работни позиции: Java Developer и Quality Assurance и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.


Бесплатна обука за програмери на мобилни апликации во TabTale

03 March, 2017, 14:32

TabTale Македонија, еден од водечките издавачи на мобилни игри со над 1,2 милијарди преземања на глобално ниво, ќе организира бесплатна обука за програмери на мобилни апликации.


Работа во Smart Solutions

03 March, 2017, 14:27

Smart Solutions, информатичка компанија од Скопје, партнер на водечките фирми во областа на информатичките технологии (Dell, Hewlett Packard, Adobe, Symantec, Cisco, Corel, Microsoft, VMware, Citrix, Autodesk и уште многу други), специјализирана


Работа во Inside Development

27 February, 2017, 13:38


Натпревар организиран од Солвео

14 February, 2017, 11:57

Компанијата Солвео организира натпревар на тема: Како би можеле да ја понудиме, развиеме и прошириме услугата на Солвео на нови пазари? За време на овој проект ќе добиете можност да и помогнете на локална компанија да се пробие во странство.


Пракса/Вработување во секторот за BA во Nextsense

08 February, 2017, 14:19

NEXTSENSE – фирма лидер во областа за развој на софтверски решенија која е во тек со најактуелните светски технологии во моментот нуди можност за практична работа / нови вработувања во секторот за анализа на софтверските потреби.


Вработување во Closer

08 February, 2017, 14:13

Компанијата Closer објавува оглас за вработување на позиција Graduate program in Business Intelligence и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.