Можност за стипендирање од УАФ

20 Јануари, 2016, 16:28

Универзитетската агенција за франкофонија (УАФ) нуди можности поврзани со финансирање на проекти, мобилност и студентски пракси.
 
Во прилог се можноститеза стипендирање на студентски пракси.
 


Практикант во Smart Services

20 Јануари, 2016, 0:00

Smart Services има потреба од практикант кој ќе работи во Yes Инкубаторот (yes.org.mk). Работното време е од 9 до 17 часот (понеделник до петок) флексибилно.

 


Пракса во ESSENCE CODE

08 Јануари, 2016, 0:00

Koмпанијата за ИТ услуги ESSENCE CODE Скопје ги поканува заинтересираните студенти од ФИНКИ кои што имаат познавање на Јava, Јava Scripts, .Net и C++ да учествуваат во програмата за практична работа во времетраење од 1 до 3 месеци, од 08.0


Работа во qBit Solutions

26 December, 2015, 0:00

Компанијата qBit Solutions има потреба од графички дизајнер и ги повикува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Заинтересираните кандидати можат да добијат подетални информации на 


Работа во Singular

23 December, 2015, 0:00

Компанијата Singular објавува отворен конкурс за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Компанијата има потреба од двајца вработени кои ќе работат на позицијата млади софтверски инженери.


Работа во ЕДУСОФТ

23 December, 2015, 0:00

ЕДУСОФТ објавува оглас за пополнување на следните работни позиции:

 

.NET Програмер   

 


Работа во Македонски Телеком

19 December, 2015, 0:00

ИТ секторот при компанијата Македонски Телеком објавува отворен конкурс за работа и ги поканува заинтересираните кандидати да аплицираат. Деталите за позицијата и побарувањата може да ги видите во продолжение.

 


Работа во Digital Orange

19 December, 2015, 0:00

Компанијата Digital Orange нуди можност за вработување и ги поканува заинтересираните кандидати да аплицираат. Во продолжение е целосниот оглас.
 
Digital Orange is looking for six experienced frontend developers to join our growing team.
 
 


Пракса во Grid System

17 December, 2015, 0:00

Компанијата GRID System објавува отворен конкурс за практиканти, и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе информации за конкурсот се дадени во продолжение.

 


Работа во Matrix Global

15 December, 2015, 0:00

Kомпанијата Matrix Global објавува отворен конкурс за работно место и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе информации за компанијата и конкурсот се дадени во продолжение.