Вработување во iborn.net

22 December, 2016, 18:04


Пракса во Devsy

08 December, 2016, 9:46


Бесплатна обука во TabTale

22 November, 2016, 14:04

TabTale Македонија, еден од водечките издавачи на мобилни игри со над 1 билион преземања на глобално ниво, ќе организира бесплатна обука за програмери на мобилни апликации.


Вработување во Digital Orange

17 November, 2016, 17:43

Дигитал Оринџ има потреба од вработување на Frontend Developer со солидно работно искуство и познавање на Angular 2 Javascript framework.


Вработување во Smart Solutions

13 November, 2016, 15:35

Smart Solutions, информатичка компанија од Скопје, партнер на водечките фирми во областа на информатичките технологии (Dell, Hewlett Packard, Adobe, Symantec, Cisco, Corel, Microsoft, VMware, Citrix, Autodesk и уште многу други), специјализирана


Оглас за пракса во Артисофт

11 November, 2016, 14:19

Компанијата Артисофт има потреба од проширување на тимот. Со таа цел имаме потреба од практиканти, кои по завршената пракса ќе имаат и можност за вработување во нашата компанија. Кандидатите  треба да се во последната студиска година.


Вработување во Македонска берза АД Скопје

28 October, 2016, 20:15

Македонска берза АД Скопје објавува оглас за вработување  на определено време (со можност за понатамошно вработување на неопределено) на позиција .Net Developer.

Потребни се познавања во следниве области:


Вработување во ЛАНКом Компјутери

26 October, 2016, 12:24

ЛАНКом Компјутери има потреба од вработување на Инженер за продажба кој би работел во Секторот за продажба и би бил одговорен за креирање на нови бизнис можности, нови клиенти и информатички решенија базирани на производите на нашите партнери како и одржување на задоволството на нашите постоечки


Вработување во Комерцијална Банка

25 October, 2016, 17:26

Комерцијална банка АД Скопје објавува конкурс за работа на следната позиција:

Програмер во Секторот за информатичка технологија во Комерцијална банка АД Скопје, 1 (еден) работник на неопределено работно време.


Вработување во НЕОКОМ АД

23 October, 2016, 19:17

НЕОКОМ АД Скопје објавува оглас за вработување за неколку работни позиции и ги повикува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Детали за позициите и условите за пријавувување може да видите во датотеката во прилог.