Работа во Singular

23 December, 2015, 0:00

Компанијата Singular објавува отворен конкурс за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Компанијата има потреба од двајца вработени кои ќе работат на позицијата млади софтверски инженери.


Работа во ЕДУСОФТ

23 December, 2015, 0:00

ЕДУСОФТ објавува оглас за пополнување на следните работни позиции:

 

.NET Програмер   

 


Работа во Македонски Телеком

19 December, 2015, 0:00

ИТ секторот при компанијата Македонски Телеком објавува отворен конкурс за работа и ги поканува заинтересираните кандидати да аплицираат. Деталите за позицијата и побарувањата може да ги видите во продолжение.

 


Работа во Digital Orange

19 December, 2015, 0:00

Компанијата Digital Orange нуди можност за вработување и ги поканува заинтересираните кандидати да аплицираат. Во продолжение е целосниот оглас.
 
Digital Orange is looking for six experienced frontend developers to join our growing team.
 
 


Пракса во Grid System

17 December, 2015, 0:00

Компанијата GRID System објавува отворен конкурс за практиканти, и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе информации за конкурсот се дадени во продолжение.

 


Работа во Matrix Global

15 December, 2015, 0:00

Kомпанијата Matrix Global објавува отворен конкурс за работно место и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе информации за компанијата и конкурсот се дадени во продолжение.

 

 


Оглас за вработување во ИН2

12 December, 2015, 0:00

Компанијата ИН2 објавува оглас за работа на следнива позиција:

 

.Net Solution Developer

 

Потребно е познавање на:

  • ASP.NET;
  • ASP.NET MVC;
  • SQL server

 

Задолжителни услови:

 


Работа во Inside Development

23 November, 2015, 0:00

Inside Development има потреба од Java девелопери, со познавање на JavaScript, JQuery, HTML5, CSS3.


Работа во Bransys

20 November, 2015, 16:28

Kомпанијата Bransys објавува отворен конкурс за работни позиции и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе информации за  конкурсот се дадени во продолжение.

 

 

 


Работа во ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл

20 November, 2015, 0:00

Компанијата ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл објавува оглас за работа за следнава работна позиција:

 

Програмер (.NET DEVELOPER)

 

Потребни квалификации: