Работа во Navayo Technologies

05 March, 2016, 0:00

Kомпанијата Navayo Technologies објавува оглас за работа на позиција: Quality Assurance Engineer и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. 


Работа во РЕ-АКТИВ ДОО

04 March, 2016, 0:00

РЕ-АКТИВ ДОО е софтверска компанија чиј главен фокус е развој на бизнис регистри. Во моментов ги повикува студентите на ФИНКИ кои се при крајот од своите студии и оние кои тукушто завршиле да аплицираат на следната отворена работна позиција:


Понуда за пракса во Франција

03 March, 2016, 0:00

Францускиот институт во Скопје нуди можност за платена пракса во траење од 6 месеци во седиштето на Сосиете женерал : Париз Ла Дефанс. Датумот за почеток на праксата ќе биде одреден дополнително (2016).

 


ИАЕСТЕ платени стручни пракси

27 February, 2016, 0:00

Студентската организација ИАЕСТЕ Македонија го распишува Надворешниот Конкурс 2016 за аплицирање на платени стручни пракси во странство.


Пракса во Стиг Комуникации Инвест

25 February, 2016, 0:00

Друштво за трговија и услуги СТИГ КОМУНИКАЦИИ ИНВЕСТ, Скопје ги поканува заинтересираните студенти од ФИНКИ да учествуваат во програмата за практична работа во времетраење од 1 до 3 месеци, од 10.03.2016 година, во рамките на кои e достапнa


Работа во Support & Solutions Center Mk

20 February, 2016, 0:00

Белгиската компанија со над 14.000 вработени ширум светот Support & Solutions Center Mk објавува конкурс за следната позиција: Business Intelligence (BI) програмери и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Рокот за аплицирање е 8 Март 2016 година.

 


Работа во InterWay

15 February, 2016, 0:00

Компанијата ИНТЕРВЕЈ ДООЕЛ Скопје која се занимава со развој на софтверски решенија има потреба од 4 програмери со познавање на:

  • SQL
  • .NET
  • C#
  • Java
  • HTML & CSS & JavaScript (познавање на AngularJS е предност)

 


Вработување во Polar Cape

04 February, 2016, 0:00

Компанијата Polar Cape објавува оглас за вработување на .NET developer и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.


Работа во ЕВН

04 February, 2016, 0:00

EВН Македонија објавува оглас за вработување на .NET Програмер и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе детали за огласот може да погледнете тука.


Работа во Matrix Global

03 February, 2016, 0:00

Kомпанијата Matrix Global објавува отворен оглас за работно место и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.