Graduates Programme во Ендава

26 April, 2016, 19:23

Со задоволство ве информираме дека започнува вториот повик за Graduates Programme во Ендава.


Пракса/Вработување во секторот за QA и DEV во Nextsense

24 April, 2016, 21:17

NEXTSENSE – фирма лидер во областа за развој на софтверски решенија која е во тек со најактуелните светски технологии во моментот нуди можност за практична работа / нови вработувања во секторот за развој на софтвер и во секторот за квалитет и поддршка на софтвер.


Вработување во Support & Solutions Center Mk

20 April, 2016, 20:26

Support & Solutions Center Mk – Белгиска компанија со над 14.000 вработени ширум светот отвора конкурс за следните позиции:

1. System tester & Reverse Engineer

2. BICC (business intelligence competence center) Data Steward

 


Пракса во Johnson Matthey

19 April, 2016, 22:20

Компанијата Johnson Matthey објавува оглас за летна пракса и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Повеќе информации може да најдете во датотеката во прилог.


Пракса во Нетцетера

15 April, 2016, 13:51

Нетцетера објавува отворени конкурси за пракса и ги поканува студентите 


Пракса во GRID System

12 April, 2016, 21:00

Компанијата GRID System објавува отворен конкурс за практиканти, и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе информации за конкурсот се дадени во продолжение.  


Пракса во ПроКредит банка

12 April, 2016, 20:48

ПроКредит Банка бара:  Практикант за Информатичка технологија за поддршка на апликации и развој во Секторот за информатички технологии во Скопје.

 

 

Потребни квалификации и вештини:
 


Практикантска програма „ОТВОРИ ВРАТА“

06 April, 2016, 15:48

Компаниите членки на АмЧам Македонија нудат бројни практикантски места за високо мотивирани студенти од домаќинства со ниски примања.


Работа во МКхост

06 April, 2016, 11:37

Компанијата МКхост објавува отворен конкурс за работа на позиција веб дивелопер и ги поканува заинтересираните да аплицираат. Позицијата е отворена за секој кој има желба да се приклучи кон #1 веб хостинг провајдерот и #1 регистрар во Македонија.


Пракса во Македонски Телеком

30 March, 2016, 9:49

Македонски Телеком за потребите на Сектор за активности за технички услуги за корисници во Областа на Главниот директор за техника и ИТ има потреба од ангажирање на пет (5 ) практиканти.